Doctor Mobile

دکتر موبایل

۹ مطلب در بهمن ۱۴۰۰ ثبت شده است

دوشنبه, ۱۱ بهمن ۱۴۰۰، ۰۴:۵۸ ب.ظ

برنامه نویسی چیه؟! - قسمت 3

«به نام خدا»

با سلام خدمت شما

در خدمتتون هستیم با قسمت 3 از سری آموزش های برنامه نویسی چیه؟!

در قسمت قبل اشاره به 0 و 1 و ساختار برنامه نویسی کردیم و گفتیم که باید برای تشکیل برنامه مقدار بسیار زیادی از 0 و 1 را به کامپیوتر بدهیم. در این پست می خواهیم مروری بر زبان های برنامه نویسی داشته باشیم. زبان های برنامه نویسی شامل دستورات و حرف هایی هستند که می توان با کنار هم قرار دادن دستورات برنامه نوشت. به طوری که وقتی برنامه را اجرا می کنیم توسط برنامه ای دیگر به 0 و 1 تبدیل شوند.

 

 

با این عملکرد دیگر نیاز نیست مقدار طولانی از اعداد 0 و 1 را بنویسیم. زبان های برنامه نویسی متفاوت هستند و هرکدام رمز گذاری و الگوریتم متفاوتی دارند. در زبان برنامه نویسی پایتون که خود که ما با آن برنامه دکتر موبایل را نوشتیم، رمزگذاری 0 و 1 ها بسیار ساده تر است و می توان به شکل 

print("Hello World!")

یک برنامه را فقط در یک جمله نوشت. اما زبان های برنامه نویسی دیگر سخت تر و به مراتب پیچیده تر هستند و نیاز به زحمت بیشتری برای برنامه نویسی و یادگیری الگوریتم های آن دارند. به همین دلیل ما زبان برنامه نویسی پایتون را انتخاب کردیم که زبان راحت و کاربر پسندی است.

از جمله زبان های برنامه نویسی که می توان به آن ها اشاره کرد عبارتند از: c - c++ - c# - objective c - java - python

 

 

با تشکر از توجه شما

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۱ بهمن ۰۰ ، ۱۶:۵۸
رامان راعی
دوشنبه, ۱۱ بهمن ۱۴۰۰، ۰۴:۵۷ ب.ظ

جدیدترین عکس باکتری های روی زبان!

سلام بر دوستان عزیز و گرامی (:

 

عکس زیر مربوط به جدیدترین عکس مربوط به باکتری های زبان در زیر میکروسکوپه (:

 

 

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۱ بهمن ۰۰ ، ۱۶:۵۷
رامان راعی

سلام

برای دریافت Seventh Report of the Joint National Committee on Prevention, Detection, Evaluation, and Treatment of High Blood Pressure بر روی "اینجا" کلیک کنید.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۱ بهمن ۰۰ ، ۱۶:۵۴
رامان راعی
دوشنبه, ۱۱ بهمن ۱۴۰۰، ۱۰:۱۷ ق.ظ

برنامه نویسی چیه؟! - قسمت 2

«به نام خدا»
سلام

به وبلاگ دکتر موبایل خوش آمدید!
در خدمتتون هستیم با دومین قسمت از آموزش های برنامه نویسی چیه؟!

 

در قسمت قبل به برنامه نویسی اشاره کردیم و گفتیم که به شکل تقریبی چیه. در این متن می خوایم به بررسی عمیق تر برنامه نویسی بپردازیم. همونطور که در قسمت قبل گفتیم برنامه نویسی کمک به حل مسائل به شکل راحت تر میکنه. اما این فرآیند به کمک پردازش 0 و 1 ها توسط کامپیوتر اتفاق می افته. 0 یعنی قطع برق در الکترونیک و درون کامپیوتر و 1 یعنی وصل برق. اگر ما این دو وسیله را داشته باشیم می توانیم با جمع بندی این 0 و 1 ها مانند خط مورس با کنار هم قرار دادن 0 و 1 ها حروف را به وجود بیاوریم مثلا حرف الف به زبان 0 و 1 می شود: 1101100010100111

 

 

اما با این روش و نوشتن 0 و 1 ها تقریبا برنامه  نویسی غیرممکن می شود! پس در این حالت باید زبان های برنامه نویسی به وجود می آمدند!

در قسمت بعد بیشتر در این باره توضیح خواهیم داد و زبان های برنامه نویسی را معرفی خواهیم کرد.
با تشکر از توجه شما.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۱ بهمن ۰۰ ، ۱۰:۱۷
رامان راعی
دوشنبه, ۱۱ بهمن ۱۴۰۰، ۱۰:۱۶ ق.ظ

Global Patterns of Cancer Incidence and Mortality Rates and Trends

سلام

برای دریافت مقاله Global Patterns of Cancer Incidence and Mortality Rates and Trends بر روی "اینجا" کلیک کنید

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۱ بهمن ۰۰ ، ۱۰:۱۶
رامان راعی

با سلام و عرض ادب خدمت شما عزیزان

برای دریافت پی دی اف پی دی اف دستور عمل بین المللی گواهی پزشکی مرگ ناشی از بیماری کووید 19 و کدگذاری براساس نظام طبقه بندی بین المللی(ICD) بر روی "اینجا" کلیک کنید.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۱ بهمن ۰۰ ، ۱۰:۱۴
رامان راعی
دوشنبه, ۱۱ بهمن ۱۴۰۰، ۱۰:۱۲ ق.ظ

پخش مخاط دهانی به روایت فیلم

با سلام و عرض خسته نباشید خدمت شما دوستان و همراهان همیشگی.

در این یادداشت فیلمی با مضمون پخش مخاط دهانی در مواقعی اعم از عطسه، سرفه و شمارش از 1 تا 10 در حالت های مختلف داشتن انواع ماسک و بدون آن قرار گرفته است.

برای دیدن این کلیپ بر روی "اینجا" کلیک کنید.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۱ بهمن ۰۰ ، ۱۰:۱۲
رامان راعی

با سلام و عرض خسته نباشید خدمت دوستان و همراهان گرامی

محققان مازندرانی در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری نانو غذایی برای بیماران گاسترکتومی تهیه کردند. بیماران گاسترکتومی افرادی هستند که بخشی یا تمام معده‌شان در طی عمل جراحی برداشته می شود. از این رو غذا های مورد استفاده توسط این افراد تحت شعاع این عمل قرار می گیرد. این مشکل در رساله دکترای جناب آقای رضا اسماعیل زاده مطرح شد و در نهایت با تولید غذا در مقیاس نانو برای این معضل چاره اندیشی شد. بیس اصلی نانو غذای مطرح شده شامل پروتئین های کازئین شیر، روغن کنجد، روغن سبوس برنج، نشاسته برنج، پکتین، قند ساکارز و کدو حلوایی پخت شده است.

 

برای دریافت گزارش خبرگزاری صدا و سیما بر روی "اینجا" کلیک کنید.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۱ بهمن ۰۰ ، ۰۹:۳۴
رامان راعی
دوشنبه, ۱۱ بهمن ۱۴۰۰، ۰۹:۲۹ ق.ظ

برنامه نویسی چیه؟! قسمت 1

«به نام خدا»
سلام
به وبلاگ دکتر موبایل خوش آمدید!
در خدمتتون هستیم با اولین قسمت از آموزش های برنامه نویسی چیه؟!
 
حالا برنامه نویسی چیه؟

 

برنامه‌نویسی یک روش حل مسئله به کمک کامپیوتر است. فرض کنید که وارد بانک می‌شوید و کدملی خود را به متصدی بانک اعلام می‌کنید. متصدی به کمک تنها یک کد تمامی اطلاعات حساب بانکی شما را پیدا می‌کند. مشخصات شما، گردش‌های مالی، موجودی و ….

این امکان به کمک برنامه‌نویسی ایجاد شده است. سیستمی که برای بانک طراحی شده با دریافت کدملی شما، اطلاعات شما را از میان میلیون‌ها اطلاعات دیگر پیدا کرده و در قالب جداول نمایش می‌دهد.

در واقع یک تیم برنامه‌ نویسی این سیستم را به این صورت برنامه‌نویسی کرده‌اند. بنابراین می‌توان گفت برنامه‌نویسی یک علم است که به کمک آن می‌توان به کامپیوتر دستوراتی برای اجرا داد. که به دستورات را در قالب کدهایی به کامپیوتر می‌دهیم این اطلاعات و دستورات در مغز کامپیوتر (CPU) پردازش می‌شوند و خروجی کار به کاربر نمایش داده می‌شود.

جالب است بدانید کامپیوتر‌ها زبان‌ انسان‌ها را درک نمی‌کنند. آنها تمامی اطلاعات را به صورت اعداد صفر و یک می‌بینند! یک برنامه‌نویس به کمک یک زبان برنامه‌نویسی منظور خود را به یک نرم افزار منتقل می‌کند. این دستورات به کدهای ۰ و ۱ تبدیل می‌شوند و کامپیوتر آنها را درک کرده و پردازش می‌کند!

اگر بخواهیم این مفهوم را به جمع‌بندی شده تعریف کنیم بهتر است بگوییم برنامه‌نویسی علم حل مسئله به کمک کامپیوتر است.

 

 

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۱ بهمن ۰۰ ، ۰۹:۲۹
رامان راعی